امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
تولید بیش از ۱۸ هزار تن گوشت قرمز در گیلان
به گزارش خبر تالشی؛ صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اظهار داشت: تا پایان مهر امسال ۱۸ هزار و ۳۶۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۲ درصد افزایش یافته است.
رشد ۳.۸ درصدی تولید شیر در استان گیلان
او همچنین از تولید بیش از ۲۱۱ هزار تن شیر خام در این مدت خبر داد و افزود: در تولید شیر در گیلان نیز رشد ۳.۸ درصدی داشته ایم.
افزایش ۱۴ درصدی جوجهریزی در واحدهای نیمچه گوشتی در گیلان
رئیس جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: در این مدت همچنین جوجه ریزی در واحدهای نیمچه گوشتی استان با ۱۴ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۹۶ میلیون و ۷۸۲ هزار و ۳۴۱ قطعه بوده است.
به گفته محمدی، این تعداد جوجه ریزی، توان تولید ۱۶۲ هزار و ۸۳۱ تن گوشت مرغ در گیلان را دارد.
او همچنین به فعالیت واحدهای دامی سنتی و صنعتی در گیلان اشاره کرد و گفت: اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ به واحدهای کوچک دامی استان در دستور کار است.
| اخبار مرتبط ↓
تولید بیش از ۶۰۰ تن گوشت قرمز در فومن
تالش , جهاد کشاورزی , رضوانشهر , گیلان , ماسال
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.