امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Thursday, 21 November , 2024
امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 1450
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اسلایدر بزرگ, اقتصادی, شفت, فرمانداری شفت, ویژه تاریخ انتشار : 15 می 2024 - 19:56 |
فرماندار شفت تاکید کرد؛

لزوم تشدید و پایش مستمر بازار و نانوایی‌های شفت

فرماندار شفت در جلسه مشترک کارگروه آرد و نان، تنظیم بازار و اقدام مشترک شهرستان بر لزوم تشدید و پایش مستمر بازار و نانوایی‌های این شهرستان تاکید کرد.
لزوم تشدید و پایش مستمر بازار و نانوایی‌های شفت

به گزارش خبر تالشی؛ مهدی نقدی عصر امروز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در جلسه مشترک کارگروه آرد و نان، تنظیم بازار و اقدام مشترک شهرستان که در فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: در راستای تأمین منافع و قوت مردم همه واحدهای نانوایی ملزم به رعایت ۲ روز تعطیلی در ماه بوده و با تعطیلی خودسرانه برخورد قانونی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تأمین به موقع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم، قیمت گذاری کالاها و نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی از مهمترین وظایف ستاد تنظیم بازار است که این اقدامات در راستای بهبود کسب و کار و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و کسب رضایت آنان انجام می‌گیرد.

فرماندار شفت با بیان اینکه نظارت و کنترل بر قیمت کالاهای اساسی و مایحتاج ضروری مردم در بازار است گفت: متولیان امور باید با جدیت پیگیری و با متخلفان و افرادی که به صورت خودسرانه اقدام به افزایش قیمت می‌کنند، برخورد شود.

نقدی با اشاره به اینکه باید شرایط به گونه‌ای باشد که مردم دچار آسیب نشوند و بازاریان نیز حضور بازرسان و ناظران را احساس کنند، افزود:

آنچه موجب نارضایتی مردم می‌شود وجود نرخ‌های چندگانه بر اجناس مختلف است که باید با بازرسی هدفمند مانع از هرگونه سودجویی در واحدهای صنفی متخلف شد.

نماینده عالی دولت در شهرستان شفت با بیان اینکه باید ساعات کار، تعطیلی‌ها در مقابل هر نانوایی درج شود، افزود: تأمین نیازهای اساسی و روزمره مردم برای ما دارای بالاترین میزان اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه نظارت بر نانوایی‌ها در شهرستان شفت استمرار دارد، بیان کرد:

با تخلفاتی از قبیل کم فروشی، عرضه نان بی کیفیت، احتکار، تعطیلی بدون هماهنگی با کارگروه آرد و نان و رعایت نکردن مسائل بهداشتی برخورد خواهد شد و برای واحدهای صنفی متخلف حداکثر جریمه قانونی در نظر گرفته می‌شود.

فرماندار شفت با اشاره به اینکه سلامت مردم در اولویت است و باید کیفیت نان در شفت بهتر شود، افزود: بازرسان باید به صورت مستمر بر کیفیت پخت نان واحدهای خبازی نظارت داشته باشند.

نقدی با بیان اینکه اکثریت مردم جامعه از نان استفاده می‌کنند، ادامه داد: پخت نان با کیفیت از مهمترین حقوق شهروندان است که همه باید در راستای احترام به این حق تمام تلاش خود را به کار ببندیم.

وی تصریح کرد: می‌بایست مباحث مربوط به ارتقای کیفیت و نیز رعایت استانداردهای مورد نظر از جمله وزن قانونی نان، خمیر، چانه، عدم استفاده از جوش شیرین و سایر افزودنی‌های غیرمجاز، رعایت موازین بهداشتی، ساعت کاری و نرخ را مدنظر قرار خواهند داد.

نویسنده : ادمین | منبع خبر : خبرگزاری مهر
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.